Troy Murphy, Orlando’ya Değil, Boston ya da Miami’ye Gidecek


 

Pazar akşamı, Golden State Warriors uzun forvet oyuncusu Troy Murphy’yi serbest bırakmış, bir playoff takımıyla oynaması için şans vermişti; Ancak, ESPN’den Marc Stein’in haberine göre Murphy ile Orlando arasındaki flört dedikodularına rağmen, Murphy, Orlando’yla sözleşme imzalamayacak. Kawakami ve Stein’in dediğine göre onun yerine Boston veya Miami’yle imzalayacak.

Daha önceden belirtildiği gibi, Murphy’nin Orlando’yla güçlü bir iletişimi vardı. Kariyerinin ilk günlerini Magic guardları Jason Richardson ve Gilbert Arenas’la Golden State’te geçirmişti, o sıralar Magic Basketbol Operasyonları Başkanı Otis Smith’te orada çalışıyordu. Murphy, Richardson ve Magic’in süper yıldızı Dwight Howard’ın menajerleri aynı: Dan Fegan. Dan Fegan ayrıca Arenas’a da danışmanlık hizmeti veriyor. Ve Orlando’nun takıma başka bir uzun alma isteği, Murphy’i doğal bir aday yapıyor.

Kawakami ve Stein, Murphy’nin sadece Boston ya da Miami’den birini seçeceğine inanıyor. Tanınmış NBA yazarlarından biri iki hafta önce Dan Fegan etkisinden dolayı Murphy’nin muhtemelen Magic’i seçeceğini söylemişti.

Şimdiki takımından başka bir takımla playoffta oynama olanağı verilmiş bir oyuncu 2 Mart’tan itibaren serbest oyuncu olmak zorunda. Sıklıkla yanlış bilindiği gibi o tarihe kadar bir takımla anlaşmak zorunda değil. O günün geçmesi bize Orlando’nun seçebileceği oyuncu listesinin son halini verir. Tabi, fazladan bir uzun forvete ya da pivota ihtiyacı olduğunu düşünüyorlarsa.

Çeviridir.

Orijinali: http://www.orlandopinstripedpost.com/2011/2/28/2019841/troy-murphy-buyout-orlando-magic-boston-celtics-miami-heat

Yorum bırakın